iStock_000005924466Small(2)                                                                           

Gasspeit - elegant og enkelt

  Et gassfyrt ildsted gir rask varme og er lette å regulere ned til en lav varmeavgivelse. Gasspeiser kan enkelt felles inn i en lettvegg og kobles til en godt isolert skorstein. Dette er kun tilatt hvis du ikke bruker pipeløpet til andre ildsteder.Alternativt benyttes direkte ventilasjon (DV) der et dobbelt rør føres ut gjennom yttervegg. I det innerste røret går avgassen ut, i det ytterste røret tilføres forbrenningen luft.

 

En gasspeis tennes med et lite klikk, den varmer som en god ovn og du slipper å tømme aske. Du får i dag et spennende utvalg av stilige gasspeiser, både for innbygging i vegg og som frittstående.

 

 Gassovner - lynrask godvarme

Gass er idéelt til punktvarme, fordi du oppnår full varmeeffekt umiddelbart og fordi den er svært enkel i bruk. Det finnes et stort utvalg av ulike gassovner på markedet, både fastmonterte og frittstående, flyttbare ovner. Mange av disse er også utstyrt med termostat og sikrer en høy varmekomfort. Piezotenning (gnisttenner) gjør fyrstikker overflødig.

 

gassblussGass på kjøkkenet - og gass på terrassen

Har du først gass i huset er det mulig å utnytte denne på flere områder. Gass gjør det både enklere og morsommere å lage mat, enten du er på kjøkkenet eller på terrassen en varm sommerdag. Og er det litt kjølig - eller du ønsker å forlenge den norske sommeren - kan du jo investere i en gassdrevet terrassevarmer.