paraf_2Parafin

Dagens elegante parafinkaminer er effektive og økonomiske i bruk. Moderne teknologi sikrer renere forbrenning med lavere energiforbruk og mindre forurensning. Brenner lydløst og luktfritt, og kan plasseres nesten hvor som helst

 

 

 

 

 

FlatFireSteelMBoliggass

 LPG (eller det vi vanligvis kaller propan) er nå på full fart inn i norske hjem.Med gass i hjemmet kan du velge gasspeis, gassovner, gass på kjøkkenet, gass til grilling og til terrassevarme.

 

 

 

 

paraf_2Pelletskaminen

Som for parafinkaminene er også utvalget av pelletskaminer stort. De kan leveres termostatstyrt og finnes i mange spennende design. Det finnes egne tanker for lagring av pellets. Pelletskaminer kan i dag også kombineres med vannbåren varme. 

 

 

 

 

iStock_000006485044Small Vedovn

Ved er fremdeles en populær energikilde i Norge. Dagens moderne vedovner er mindre forurensende enn gamle, og de gir en mer effektiv og økonomisk forbrenning.

 

 

 

 

Elektriske ovner

Fremdeles er panelovner/gjennomstrømningsovner den mest utbredte varmekilden i norske hjem. Myndighetene arbeider imidlertid for en utvikling som fører til mer energifleksible boligvarmeløsninger.