paraf_mbDagens elegante parafinkaminer er effektive og økonomiske i bruk. Moderne teknologi sikrer renere forbrenning med lavere energiforbruk og mindre forurensning. Brenner lydløst og luktfritt, og kan plasseres nesten hvor som helst.

 

Enkel og økonomisk i bruk
I dag får du parafinkaminer som enkelt kan tennes elektronisk. Du kan til og med få kaminer som du kan tenne og regulere temperaturen med fra mobiltelefonen din. Den moderne teknologien sikrer også renere forbrenning med lavere energiforbruk og minimal forurensning.

Lett å plassere

Har du ikke vanlig pipe, kan det enkelt monteres en stålpipe - et isolert røkrør som fører røken gjennom tak, eller gjennom vegg og videre over tak.

Termostatstyrt ønsketemperatur

Flere av dagens modeller er utstyrt med termostat, slik at du får en jevn og god innetemperatur om dagen og temperatursenkning om natten hvis du ønsker det. 

Bedre forbrenning og lavere forurensning

En moderne pottebrenner er utstyrt med katalysator som sørger for at forbrenningsgraden øker til hele 85%. Dermed blir ikke bare forurensingen betydelig lavere, du oppnår også en bedre varmeøkonomi.

Gjør deg uavhengig av strøm

Med varierende strømpriser og temperatursvingninger er en moderne parafinkamin antakelig noe av det smarteste du kan velge.

Beffroi i stueParafinkamin 

Det er ikke uten grunn at parafinkaminen har vært en dominerende punktvarmekilde i Norge, etter vedovnen.Den lune varmen fra en sentralt plassert kamin gjør at vinterkulda må gi tapt. 

 
Oppvarming med parafin gir en jevn, lun og behagelig varme. Du slipper fylle på brensel og bære ut aske. Det er ikke uten grunn at over 120.000 nordmenn benytter parafinkamin som sin hovedvarmekilde.