Har du kjøpt hus med olje- eller parafinfyring?

Det har skjedd mye innen både utviklingen av vannbårne systemer, fyrkjeler og parafinkaminer.

Har du kjøpt et hus med et vannbårent system med olje som energibærer, da er du nå eier av fremtidens varmeløsning. Dersom det er parafin som er en av varmekildene i ditt nye hus, så kan du jo ta en titt på dagens moderne parafinkaminer ved å klikke på denne linken.

 

På nettsidene finner du også en del historier fra virkeligheten - om personer som har vært i en fase hvor de har vurdert varmeløsningen og gjort et valg. Du kan lese alle disse historiene ved å klikke her.

Vannbåren varme 

Er anlegget nytt eller nylig oppgradert? Da trenger du bare å sørge for videre vedlikehold - og du vil ha et anlegg som du vil ha glede av i mange, mange år fremover. Hvordan du tar best vare på anlegget kan du lese mer om her.

  Oppgradering av anlegget

Dersom anlegget er mange år og du lurer på om det trenger rehabilitering, vil du på våre nettsider kunne lese mye alle disse temaene:

Vi har også laget en oversikt over leverandører av både olje og parafin. Gå inn på vår priskalkulator så finner du din nærmeste leverandør. 

Og trenger du service, vedlikehold eller du ønsker hjelp i forbindelse med rehabilitering, så finner du din leverandører av både service og utstyr her.